Kattungar

Är du på skattjakt?

Idag föddes det ❤️❤️❤️❤️ stycken små Shaningo's(katter). Lyckan är total!! Allt har gått bra och alla mår finfint så här långt....  Är du intresserad av en liten s(katt) från oss så nås jag lättast via mail där du gärna får berätta lite om dig själv och vad för slags hem du kan erbjuda en...
Läs mera

Kattungar letar efter sina människor

Idag föddes det ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ stycken små Shaningo's(katter). Lyckan är total!! Allt har gått bra och alla mår finfint så här långt....  Är du intresserad av en liten s(katt) från oss så nås jag lättast via mail där du gärna får berätta lite om dig själv och vad för slags hem du kan...
Läs mera

Kattungar

FÖRKLARING

LEDIG - kattungen är tillgänglig.

RESERVERAD - någon har visat intresse för kattungen och vill fundera lite, ingen handpenning erlagd. Hit räknas även katter som är under utvärdering.

BOKAD - någon vill köpa kattungen, hit räknas även de som står på intresse/väntelistan. Ingen handpenning erlagd.

TINGAD - någon har bokat kattungen och handpenning är lagd.

SÅLD - nya ägaren har erlagt full köpesumma.

FLYTTAT - kattungen har flyttat till sin nya familj.

STANNAR - kattungen stannar i katteriet som kär familjemedlem här eller hos fodervärd.

Shaningo's(katternas) gästbok ❤️

cialis contradictions

<a href=https://vsantabusev.com>buy disulfiram

cialis contradictions

<a href=https://vsantabusev.com>buy disulfiram

cialis contradictions

<a href=https://vsantabusev.com>buy disulfiram

cialis contradictions

<a href=https://vsantabusev.com>buy disulfiram

cialis commercial

<a href=https://vslasixv.com>furosemide

cialis commercial

<a href=https://vslasixv.com>furosemide

cialis commercial

<a href=https://vslasixv.com>furosemide

S(katter) söker sina nya människor....

S(katter) beräknas till den 11/11-2020.

Vi intresse, skicka ett mail och berätta lite om er och hur en skatt skulle få bo och leva med er som sina nya människor!

Allt gott,
Shaningo`s

Sv:S(katter) söker sina nya människor

Vi är ett äkta par på 70 respektive 71 år, gifta sen 1972. Vi bor i en lägenhet på tredje våningen med balkong som naturligtvis ska "nätas". Jag, Catarina, är uppvuxen med katt, min man hade katt på sommaren hos sin Mormor. Pga allergi hos vår som har vi inte kunnat ha katt under hans uppväxttid. Vi har under ett antal år bott i Sri Lanka där vi hade möjlighet att ha ett antal
katter, bara honor som vi kastrerade och som gick som barn i vårt hus, Nu är vi tillbaka i Sverige och saknar det sällskap som en katt ger. Vi har läst på om Neva masquerade katter och tycker att det är en katt som skulle vara rätt för oss. En katt som vill vara tillsammans med oss och som gärna också "pratar".
Min man som efter en stoke sitter i rullstol och är förlamad i vänster sida skulle leva upp om han fick sällskap av en katt och jag skulle älska att ha en vän som jag skulle kunna lära en massa tricks. En Neva katt skulle få ett bra liv hos oss och vi skulle få ett bättre liv tillsammans med en kattkompis.
Om det blir aktuellt är det en honkatt som vi önskar få köpa.
Vi hoppas att ni ska höra av er till oss.
Med vänlig hälsning

Catarina och Ingemar Nilsson

Mailadress: catarina.em.nilsson@gmail.com

mobil;: 0708 692210

Funderingar kring rasen

Hej,
Jag och min familj funderar på sikt (om ca1 år) att skaffa katt då vår yngsta dotter blivit 3,5 år! Är Nevor en passande ras för en barnfamilj (2 barn)och som nybörjarkatt och ensamkatt? Jag söker en kattras som är "lagom" i det mesta då jag tror det skulle passa vår livsstil och personligheter. Jag har haft en sheltie (minicollie) som trodde hon var katt:) så lite djurvana har jag. Kan man ha endast en Neva? Vi arbetar båda två om dagarna (min sambo arbetar hemifrån för närvarande). Vi bor i villa med ganska stor tomt i Täby men spontant tänker jag mig en innekatt som kan vänjas vid sele för utgång ibland, främst den varma delen på året. Skulle oroa mig annars för kattens säkerhet.
Sover de på natten eller är det röj och lek? Har läst lite och förstått att de är mkt sociala individer, vilket är trevligt, men är de väldigt "på/klängiga" hela tiden eller går de undan ibland för att de själva vill vara ifred? Hur ska vi tänka kring val av kön? Kattunge eller vuxen (pensionerad) hankatt kanske?
Pälsvård/fäller mycket?

Vi vill ta reda på så mkt fakta som möjligt innan ett Nevaköp!
Vet du om det går att låna/passa en katt en kortare period? För att prova och för att utesluta ev allergi även om vi inte har ngn vad vi vet.

Det blev många frågor:)

Tack på förhand!
Vänligen Matilda

Ny kommentar

 

Ett hus utan katt är bara ett hus. Ett hus med katt blir ett hem! 
"Må hända, att för dej är de bara katter. 
 
Men för mej är de håriga barn som går på alla fyra och inte kan prata rent."

 

© attitude is everything!

 

SE* Shaningo's

Irisvägen 6
Värmdö
13956
0731-592222 info@shaningos.se
Drivs med Webnode