Vår uppfödning - a labour of love 

Vårt mål är att föda upp friska, glada och högkvalitativa katter och kattungar som kommer att sprida glädje i sina nya familjer många år framöver. Vi lägger mycket vikt på att få fram rastypiska, trygga, friska och sociala katter med finfint temperament.

Happy, Healthy Bloodlines ❤️ 

Neva Masquerade - katten med EXTRA ALLT och som dessutom är allergivänlig. Vi har för avsikt att satsa på uppfödning i mindre skala, kvalitet före kvantitet. Våra katter är först och främst älskade familjemedlemmar som är med oss överallt i huset. Där vi är - där är katterna och det är en av alla de egenskaper jag älskar hos den här rasen - de är så fantastiskt sociala och sällskapliga!
 
Färgvarianterna på Shaningo's katter är idag som följer: 
 
  • N (svart/brun)
  • A (blå)
  • D (röd)
  • G (blåsköldpadda)
  • S (silver)
  • Alla är tabbymönstrade eller solida med eller utan vitt

Vilket i sin tur kan ge avkommor med både E (Creme), F (brunsköldpadda), G (blåsköldpadda) och Y (golden) = alla färgvarianter. Alla våra avelshanar härstammar från bla Ryssland, Kroatien, Lettland, Polen och alla kommer med en gedigen och imponerande stamtavla med många WCH (World Champion) och diverse andra fina titlar såsom CH (Champion), ICH (International Champion), ECH (European Champion), GECH (Grand European Champion) och GICH (Grand International Champion).

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller om du är intresserad av att köpa en kattunge från vårt specifika katteri. / Please do not hesitate to contact us if you have any questions or if you are interested in buying a kitten from our specific cattery.

 

VÅRA KATTER/OUR CATS

 

PLANER/PLANS

Här ser du planerade parningar. / Here you will find our future plans.

KATTUNGAR/KITTENS

Här hittar du de kattungarna som för närvarande är tillgängliga. / Here you will find the kittens that are currently available.

 

 

Ett hus utan katt är bara ett hus. -Ett hus med katt blir ett hem! 
"Må hända, att för dej är de bara katter. 
 
Men för mej är de håriga barn som går på alla fyra och inte kan prata rent."

 

 © attitude is everything!

 

SE* Shaningo's

Irisvägen 6
Värmdö
13956
0731-592222 info@shaningos.se
Drivs med Webnode