Vår uppfödning

Vårt mål är att föda upp friska, glada och högkvalitativa katter och kattungar som kommer att sprida glädje i sina nya familjer många år framöver. Vi lägger mycket vikt på att få fram rastypiska, trygga, friska och sociala katter med finfint temperament.

Neva Masquerade - katten med EXTRA ALLT och som dessutom är allergivänlig. Vi har för avsikt att satsa på uppfödning i mindre skala, kvalitet före kvantitet. Våra katter är först och främst älskade familjemedlemmar som är med oss överallt i huset. Där vi är, där är katterna. Det är en av alla de egenskaper jag älskar hos den här rasen - de är så otroligt sociala!


Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller om du är intresserad av att köpa en kattunge från vårt specifika katteri. / Please do not hesitate to contact us if you have any questions or if you are interested in buying a kitten from our specific cattery.


VÅRA KATTER/OUR CATS

Alla våra katter är testade negativt för fiv feLv samt HCM scannade ua. / All our cats have been tested negative for fiv/feLv and are HCM scanned without remark. 

PLANER/PLANS

Här ser du planerade parningar. / Here you will find our future plans.

KATTUNGAR/KITTENS

Här hittar du de kattungarna som för närvarande är tillgängliga. / Here you will find the kittens that are currently available.


"Må hända, att för dej är de bara katter. 

Men för mej är de håriga barn som går på alla fyra och inte kan prata rent."

Bästa sättet att ta vara på varje minut, är att njuta av varje sekund. 

CARPE MOMENTUM 

SE* Shaningo's

Irisvägen 6
Värmdö
13956
0731-592222 info@shaningos.se
Drivs med Webnode