Utvalda omdömen

​"Fantastiska Anna och Shaningo’s! 
Rekommenderar varmt detta katteri som är personligt och kärleksfullt. Har två skatter härifrån, Frey och Scotch, glada, mysiga killar med härliga personligheter.

Bemötandet och kontakten med Anna har varit väldigt fin och man får regelbundna uppdateringar och bilder på sin blivande kattunge. Mycket uppskattat från mej och min familj då vi känt oss delaktiga från start."

//Cilla, @frey_and_scotch
"Stort tack till Anna och Shaningo's katteri! 
Från första mötet och fram till vi fick hem våra skatter har Anna varit underbar. Så proffsig och personlig! Vi fick bilder från start och fick följa våra skatter, hur de växte, innan de fick flytta till oss. Och vi har alltid kunnat höra av oss om det är något vi undrar över kring katterna när de väl flyttat hem till oss. Vi har nu två fantastiska familjemedlemmar, Moltas och Melker, här hemma med det mest personliga, roliga och trygga temperamentet. Vi är supersugna på en till kompis! Rekommenderas varmt!" //Sandra 
​"Är supernöjd med detta katteri, allt ifrån första mötet till uppföljning.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.[SHANINGOS]
 
Lugna fina katter med härligt temperament som älskar sina människor.
Kan varmt rekommendera."  -Har köpt en katt från Shaningo’s.

​"Då Herman (Shaningo’s Happy ever after), är familjens första katt så hade vi många frågor både innan och efter det att vår kattunge flyttade in hos oss. Eftersom Anna har bemött våra frågor och funderingar med ett både proffesionellt och personligt sätt så har vi hela tiden känt oss trygga. Nu är vår magiska katt en ovärderlig del av familjen. Förutom att han är fantastiskt vacker så är han mycket social och älskar både gos och bus. Han pratar med oss på sitt helt egna kurr-kurr språk och följer gärna med oss till brevlådan eller bryggan. 

Kan varmt rekommendera detta fina katteri."

"Vilka fantastiska skatter, och vilket fint temperament, vi har redan köpt två och väntar nu på en tredje.... Så otroligt välorganiserat katteri, både när det gäller planering inför köp, uppföljning under tiden man väntar på att få hämta hem sin skatt och återkoppling efter köp. Man kan alltid ställa frågor 24/7 och inga frågor är dumma, kan varmt rekommendera Anna och Shaningo’s katteri."
"​Jag kan verkligen rekommendera Shaningos! Från dag ett har vi fått ett supertrevligt och proffsigt bemötande. Och vi har Shaningos att tacka för att Gloria, världens finaste, snällaste, smartaste och gosigaste katt, nu är en del av vår familj. Vi älskar henne så mycket."

 "Vi har det såå bra - kram och tack för vackraste Neva från oss"   

​"Är väldigt nöjd med detta katteri. Fantastiska trygga och sociala katter. Bara lovord."  - Vi har köpt en skatt från Shaningo’s.
​"Så bra bemötande och en trygghet att alltid kunna höra av sig till Shaningo’s katteri vid funderingar kring skatterna." - Har köpt 3 skatter från Shaningo’s.

 

"Jag har köpt katter från andra uppfödare tidigare, och det har känts bra, men Anna och Shaningos katteri är något utöver det vanliga, allt känns så tryggt från start till slut, hennes enorma tålamod och engagemang, ser alltid till att vi har koll på vad som gäller och varför, finns inga dumma frågor, hon tar sig tid att besvara varje liten fundering, både innan köp och efter, man kan bolla med henne och man ser verkligen på hennes katter att hon älskar det hon gör. -Har nu köpt två katter från Shaningo’s. Tack för att du lägger ner din själ i dina katters välmående, vi är evigt tacksamma." 
//Anders med familj

 

"Våra varmaste rekommendationer till Anna och Shaningos katteri! Vi blev så varmt bemötta från den allra första kontakten. Så tacksam för den löpande information vi fick därefter med bilder och filmer på vår skatt som vi längtade sönder oss efter.

Vi har alltid fått svar på våra frågor såväl inför som efter köpet mycket snabbt vilket känns tryggt. Så fint också att vi som köpare uppmuntras att höra av oss med info om våra kissar, här är en uppfödare som verkligen bryr sig!

Rasen Neva Masquerade var ny för oss och vi är så förtjusta i vår trygga, sociala och urmysiga lilla Leo!

Tack så mycket Anna, vi är så glada att vi fick förtroendet att bli Leos familj!"
//Catharina med familj

 

"Jag kan varmt rekommendera Anna och Shaningo’s katter! 
 
Vi köpte vår underbara Once in a Lifetime i februari. Nu har hon hunnit bli 5 månader och är så trygg och gosig. Hon kommer så bra överens med vår andra katt. Jag uppskattar att Anna svarar på alla frågor som uppkommer och är genuint intresserad av hur katten mår och utvecklas."
 
 

RECENSIONER

Shaningos kattungeköpare tycker till:

 

Ett hus utan katt är bara ett hus. -Ett hus med katt blir ett hem! 
"Må hända, att för dej är de bara katter. 
 
Men för mej är de håriga barn som går på alla fyra och inte kan prata rent."

 

 © attitude is everything!

 

SE* Shaningo's

Irisvägen 6
Värmdö
13956
0731-592222 info@shaningos.se
Drivs med Webnode