Nyheter

KATTUNGAR FÖDDA

Idag föddes det ❤️❤️❤️❤️ stycken små Shaningo's(katter). Lyckan är total!! Allt har gått bra och...
Läs mera

Välkommen till SE* Shaningo's KATTERI

NEva MAsquerade - katten med EXTRA ALLT!

Vi bedriver idag uppfödning av den allergivänliga kattrasen NEVA MASQUERADE (NEM) men vår förhoppning är även att det ska födas en och annan SIBIRISK KATT (SIB) i vårt lilla katteri i framtiden också....

Uppfödningen sker i liten skala med fokus på rastypiska, trygga, friska och sociala katter med finfint temperament. 

Neva Masquerade är en intelligent och nyfiken ras som med glädje följer sin familj i hälarna samtidigt som de gärna "pratar".... 

Många menar faktiskt att NEMA katten är så nära man kan komma en hund, utan att det faktiskt är en hund. Detta beror förmodligen på att NEMA katten är mycket människokär och gärna följer sin ägare överallt.... NEMA katten har ofta också en förkärlek till både snö och vatten....

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller om du är intresserad av att köpa en kattunge från vårt specifika katteri.


Gästbok

Lämna gärna ett tassavtryck

Kattungar

Ser att ni väntar kattungar, när är det dags?

Sv:Kattungar

Hej Melanie, om allt går vägen så väntas kattungar någon gång i början av juni. -Kattungar födda 5/6 2017.

Sv:Kattungar

Vi väntar om allt går som planerat kattungar i april 2019....
-Kattungar väntas i början av april.

Skaffa kompis?

Är sedan i feb lycklig Neva-ägare:) Har tittat o läst om rasen i ett par år. Hon är verkligen fantastisk! Vacker som få, intelligent, svarar när man pratar med henne (protesterar även vid tillsägelse med ett frustrerat mjau), apporterar, kan 'vacker tass, har sin egen plats i sängen m.m. Tänker att det kanske är aktuellt att skaffa en kompis till henne eftersom hon är så extremt sällskapssjuk. Några erfarenheter ang detta? Kanske inte upplevs som positivt från hennes sida att dela uppmärksamheten?

Sv:Skaffa kompis?

Hej Camilla,

Ja, det här är ju så individuellt. Men ju tidigare man får en kompis desto bättre brukar det fungera och desto mer uppskattat är det, detta är min erfarenhet. Då äldre katter som varit ensamma längre har hunnit vänja sig vid den fulla uppmärksamheten som regel ensamkatter får utav sina människor.
Men katter är ju så härliga och faktiskt väldigt anpassningsbara... Som sagt väldigt individuellt men sällskap brukar ju vara uppskattat av de flesta sällskapssjuka s(katterna)....

Kattungar väntas...

Ayla har haft en fling med Darling och nu väntar vi med spänning på resultatet. Shaningo´s(katter) i höst - flyttklara i början av december 2019.

Kattungar födda 15/9-19 - Flyttklara den 8/12-19

Intressselistan uppdateras.... Har du inte hört något ifrån oss redan - hör gärna av dig igen! Kanske föds just din framtida pälskling i vår?

Kattungar födda 2019...

Kattungar födda 31/8-19 - Flyttklara den 23/11-19

Athena har haft en fling med Darling och nu väntar vi med spänning på resultatet. -Ska bli fantastiskt att få följa deras tillväxt och utveckling.

Två flickor och två pojkar....

Intressselistan uppdateras.... Har du inte hört något ifrån oss redan - hör gärna av dig igen! Kanske har din framtida pälskling fötts och flyttar till just dig i höst?

Alla s(katter) tingade!

Kattungar väntas....

Ayla har haft en "mirakel fling" med Phoenix och nu väntar vi med spänning på resultatet. Shaningo´s(katter) till våren - flyttklara i slutet av april 2020.

Kattungar väntas den 2/2-20. -Flyttklara ca den 26/4-20

Intressselistan uppdateras.... Har du inte hört något ifrån oss redan - hör gärna av dig igen! Kanske föds just din framtida pälskling i vår?

Ny kommentar


"Må hända, att för dej är de bara katter. 

Men för mej är de håriga barn som går på alla fyra och inte kan prata rent."

Bästa sättet att ta vara på varje minut, är att njuta av varje sekund. 

CARPE MOMENTUM 

SE* Shaningo's

Irisvägen 6
Värmdö
13956
0731-592222 info@shaningos.se
Drivs med Webnode